Success stories - Νέα

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Άλλη μια διάκριση για το πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Moodle που προσφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα η WIDE Services!

Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον 4η θέση Παγκοσμίως σε κατόχους MCCC (Moodle Course Creator Certificate)! Τα επίσημα στατιστικά, όπως ανακοινώθηκαν εχθές από τον Certification Manager του Moodle, κατατάσσουν την χώρα μας πλέον σχεδόν ισοβαθμία με την 3η (Colombia) από την θέση 5 που βρισκόμασταν το 2016! Οι επιτυχίες των υποψηφίων της WIDE Services που έχουν συμμετάσχει στα μαθήματά μας από την Άνοιξη του 2013 μέχρι σήμερα, έχουν φέρει αυτή την επιτυχία και είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτούς!

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε την ποιοτικότερη εκπαίδευση στο Moodle, την πιο ολοκληρωμένη e-Learning εμπειρία για έναν επαγγελματία του e-Learning που προσφέρει μαθήματα μέσα από το Moodle με εκατοντάδες συμμετέχοντες και τεράστιες εταιρείες και οργανισμούς που επιλέγουν την εκπαίδευση των στελεχών τους στο δικό μας πρόγραμμα.

Έναρξη μαθημάτων: Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 - Οι εγγραφές ολοκληρώνονται!


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016


Με τις πρόσφατες επιτυχίες των υποψηφίων μας στο πρόγραμμα Moodle Course Creator Certificate - MCCC, του μοναδικού αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το Moodle.org, η WIDE Services έφτασε τους 100 πτυχιούχους! Ο αριθμός αυτός είναι πραγματικά πολύ μεγάλος αν αναλογιστεί κανείς ότι κατατάσσουν την Ελλάδα στην 5η θέση ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στους κατόχους MCCC! Επίσης, περίπου το 7.2% όλων των κατόχων MCCC ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ από το 2006 μέχρι σήμερα, έχουν πιστοποιηθεί με την WIDE Services μέσα σε 3.5 χρόνια!

Είμαστε υπερήφανοι για τους επιτυχόντες μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα πήραν την πιστοποίηση που αποδεικνύει την κατάρτισή τους στην χρήση της πλατφόρμας, βάζοντας ένα σημαντικό πτυχίο στο βιογραφικό τους.

Στην WIDE Services θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το πρόγραμμα MCCC δίνοντας μια ολοκληρωμένη elearning εμπειρία στην χρήση και αξιοποίηση του Moodle, δημιουργώντας επαγγελματίες course designers στο Moodle, από πιστοποιημένους και κορυφαίους Moodle Mentors.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016


Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε τα πολύ θετικά σχόλια υποψηφίων της WIDE Services για το πρόγραμμα εκπαίδευσης & πιστοποίησης χρηστών στην χρήση των εργαλείων της πλατφόρμας Moodle, το Moodle Course Creator Certificate.

Τα σχόλια γράφτηκαν από τους ίδιους τους μαθητές στη σελίδα προφίλ του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Facebook της εταιρείας αλλά και στο Google.

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι στην WIDE Services για κάθε επιτυχία των σπουδαστών μας στο πρόγραμμα MCCC & το www.widetraining.gr Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια που μας γράψατε και σας διαβεβαιώσουμε ότι θα χαρούμε ιδιαίτερα να βοηθήσουμε σε κάθε μελλοντική προσπάθεια των υποψηφίων & αποφοίτων μας.Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα! Η Ελλάδα έχει αναρριχηθεί την 5η θέση παγκοσμίως στους κατόχους MCCC (Moodle Course Creator Certificate), ανεβαίνοντας μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη σε σχέση με πέρυσι, ξεπερνώντας χώρες πολύ μεγαλύτερές της, όπως Κίνα, Αργεντινή, Αυστραλία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία κα.

Σε ανακοίνωση στο επίσημο forum του Moodle.org από τον Certification Manager του Moodle υπήρχε για δεύτερη χρονιά ειδική αναφορά της Ελληνικής επιτυχίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους επιτυχόντες της WIDE Services που χάρη σε αυτούς ήρθε η επιτυχία! Φυσικά και είμαστε περήφανοι γι' αυτά και σας ευχαριστούμε γιατί η επιτυχία ήρθε από εσάς!

Περισσότερες πληροφορίες: https://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=327624Παρασκευή 1η Μαΐου 2015

Η Ελλάδα 6η στον κόσμο σε MCCC Holders!

Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 6η θέση στον κόσμο σε MCCC Holders! Η δουλειά της WIDE Services και των αποφοίτων της φέρνει μια μεγάλη διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεπερνώντας χώρες πολύ μεγαλύτερές της, όπως Κίνα, Αργεντινή, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία κα. Είμαστε σίγουροι στην WIDE Services ότι στα επόμενα χρόνια θα αναρριχηθούμε στα...μετάλλια! Ιδιαίτερη αναφορά για την Ελληνική επιτυχία έκανε και ο Stuart Mealor, ο Certification Manager του Moodle, στην ανακοίνωσή του για την επίτευξη 1000 MCCC Holders Παγκοσμίως.

Counties


Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Με μεγάλη υπερηφάνεια η WIDE Services έλαβε εξαιρετική κριτική από την κα Έφη Σκορδιώτη, επιτυχόντα στο MCCC την οποία ευχαριστούμε για την δημοσίευση της κριτικής της στην σελίδα του Facebook της εταιρείας.

"Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα-δεν τα έχω εξαντλήσει, από εδώ και πέρα θέλει συνεχή ενασχόληση και έρευνα- για τις δυνατότητες του moodle αλλά και κατανόησα πώς πρέπει να "στήνουμε" ένα μάθημα και τι παραμέτρους να λαμβάνουμε υπόψη. Επίσης, μέσα από το σεμινάριο αυτό πώς να σκέφτομαι out of the box και να προσεγγίζω πιο σφαιρικά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μαθητών μου. Πραγματικά, θεωρώ ότι με βοήθησε να μάθω να σκέφτομαι διαφορετικά, να προσεγγίζω από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα και κυρίως με βοήθησε να βρω το ενδιαφέρον μου. Μέσα από τα μαθήματα αυτά νιώθω σίγουρα πιο δημιουργική, βρήκα μια διέξοδο από ένα τέλμα που ήμουν και ανακάλυψα τρόπους να κάνω το μάθημά μου πιο "πολύχρωμο" και πιο "πολυδιάστατο". Σίγουρα, βοήθησε να αποκτήσω πιο καλές γνώσεις για την χρήση των υπολογιστών, έμαθα πώς να αναζητώ πληροφορίες και πώς και πού να ψάχνω αυτά που χρειάζομαι. Τέλος, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά τη διαχείριση της πλατφόρμας σε επίπεδο μαθήματος αφού οι γνώσεις που προσφέρονται απλόχερα και οι οποίες αποκτώνται μέσα από παραδείγματα, tutorials, σενάρια , ασκήσεις, εργασίες, φορουμς κλπ, δεν είναι καθόλου επιφανειακές αλλά αντιθέτως σε βάθος.

Τα μαθήματα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα γιατί κατάφερα να καταλάβω πώς μπορώ να φτιάξω ένα μάθημα γιατί πέρα από τη θεωρία είχαμε και πάρα πολύ πρακτική άσκηση και εξάσκηση διαβαθμισμένης δυσκολίας και συνδυαστικού τύπου τόσο στις ερωτήσεις όσο και στις εργασίες. Και τα δύο κατάφερναν να συνδυάσουν ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος της ύλης που διδασκόμασταν και μας βοηθούσαν να βρούμε λύση σε τυχόν απορίες μας, να αποσαφηνίσουμε σημεία που δεν είχαμε κατανοήσει, να συνδυάσουμε πολλές γνώσεις.

Όσον αφορά τον μέντορά μου, τον κ. Παλίλη, ο οποίος πέρα από ότι γνωρίζει πάρα πολλά πράγματα σε βάθος ως επιστήμονας είναι και άνθρωπος, έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Ήταν πραγματικά δίπλα μου σε όλη αυτήν τη διαδικασία, με βοηθούσε , με παρότρυνε , με καθοδηγούσε και κυρίως ήξερε τι να πει την κατάλληλη στιγμή. Διαβάζοντας το βιογραφικό του , τον θαύμασα για όλα αυτά επιτύχει, πόσο αξιόλογος είναι και ήταν και μία αφορμή και για μένα να συνεχίσω , να προσπαθήσω να τα καταφέρω. Η επικοινωνία μέσω υπολογιστή θεωρείται ότι έχει αρκετά αρνητικά γιατί δεν έχεις προσωπική επαφή, δεν αντιλαμβάνεσαι ίσως το ύφος που έχει κάποιος κλπ. , αλλά με τον κ. Παλίλη τίποτα από αυτά δεν ίσχυε. Αντιθέτως, ήταν πάντα εκεί καθ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων , και πάντα πρόθυμος, ευγενικός, υποστηρικτικός.

Για τον κ. Αράπογλου, μπορεί να μην τον είχα ως μέντορά μου αλλά έχω να πω επίσης τα καλύτερα. Πέρα από το βιογραφικό του που είναι επίσης αξιοθαύμαστο, οι άνθρωποι που μου σύστησαν αυτό το σεμινάριο μου μιλούσαν για τον κ. Αράπογλου με τα καλύτερα λόγια τόσο ως άνθρωπο, ως χαρακτήρα όσο και ως επιστήμονα. Αυτό το διαπίστωσα επίσης και από την επικοινωνία που είχαμε όλοι οι συμμετέχοντες στα φόρουμ και από τα emails που μας έστελνε. Πάντα είχε ένα καλό λόγο για να μας ενθαρρύνει και να μας παροτρύνει να προχωρήσουμε παρακάτω και να μην εγκαταλείπουμε την προσπάθεια.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!!
"

 

Candidate Guide Skill Sets

Το νέο αναλυτικό Skill Set για το Moodle 2.7+ στο οποίο ο υποψήφιος εκπαιδεύεται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων & πιστοποιεί ότι τα γνωρίζει καλά στο τέλος αυτών, ανακοινώθηκε από τον υπεύθυνο του προγράμματος MCCC. Μπορείτε να το διαβάσετε από εδώ.


MCCC 100% success rate!

success

Με το +3 φτάσαμε σε 100% επιτυχία στην τελευταία περίοδο με 15/15 επιτυχόντες. Τους υπόλοιπους υποψηφίους τους καλωσορίσαμε ήδη στην κοινότητα και τους συγχαρίκαμε για την επιτυχία τους.

Συγχαρητήρια λοιπόν Dimitra Lamprinou, Legaki Nikoletta Zampeta,Charikleia Economopoulou  Skopelitis Nickolaos ,Christopoulos Konstantinos, Athina Ginoudi, Maria Spanou, Carolin Gerardis, Christos Sotiropoulos, Petropoulou Marina, Anna Sarantidou, Vasiliki Karamba, Anna Poulaki, Paraskeui Vallianatou και  Effrosyni Skordioti, μας κάνατε περήφανους. Η δική σας επιτυχία αποτελεί την δική μας επιβράβευση! Η WIDE Services σας καλωσορίζει λοιπόν πλέον στους MCCC Holders. Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τον επόμενο κύκλο μαθημάτων που αρχίζει στις 26 Μαΐου www.widetraining.gr .


Last modified: Tuesday, 21 February 2017, 11:54 AM