Πιστοποίηση MCCC

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ MCCC

Τι είναι το Moodle Course Creator Certificate (MCCC);

Το MCCC είναι Ο ΜΟΝΟΣ επίσημος και αναγνωρισμένος τρόπος να πιστοποιήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην χρήση του Moodle στο ρόλο του καθηγητή-δημιουργού μαθημάτων.

Το πρόγραμμα και το εκπαιδευτικό υλικό της πιστοποίησης έχει σχεδιαστεί από την κοινότητα του Moodle στο moodle.org, όπου μπορείτε να βρείτε τις συζητήσεις, τα έγγραφα και τους οδηγούς προετοιμασίας. Το MCCC είναι ο ΜΟΝΟΣ επίσημα αναγνωρισμένος, παγκόσμιος τρόπος πιστοποίησης στο Moodle. Η διαδικασία πιστοποίησης είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ μέσω των Moodle Partners. Η WIDE Services είναι ο επίσημος Moodle Partner στην Ελλάδα.


Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης θα σας δοθεί ένας κωδικός, ο οποίος σας επιτρέπει να έχετε διαρκή πρόσβαση στο προσωπικό σας πιστοποιητικό σε .pdf αρχείο μέσα από την παγκόσμια βάση δεδομένων του Moodle.org. Η εκτύπωσή του θα είναι για ΠΑΝΤΑ διαθέσιμη από τη σελίδα http://certificates.moodle.com και θα μπορεί ο καθένας να πιστοποιεί ότι είστε κάτοχος του συγκεκριμένου πτυχίου.

Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες για την διαδικασία πιστοποίησης που ακολουθείται και εδώ τις απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις των υποψηφίων.

INFOΜπορείτε να επισκεφτείτε το μάθημα πιστοποιήσεων στο Moodle.org για αναλυτικές πληροφορίες για το πτυχίο MCCC.

Συνδυάστε το MCCC με τα μαθήματα προετοιμασίας του Moodle teacher από την WIDE Services.
Από τον Ιανουάριο του 2009 ΜΟΝΟ οι Moodle Partners μπορούν να συνδυάζουν την εκπαίδευση χρηστών στο Moodle με την έκδοση επίσημου πιστοποιητικού. Η WIDE Services είναι ο μοναδικός επίσημος Moodle Partner στην Ελλάδα.

Κόστος 330 € *
Διάρκεια Μαθημάτων 8 εβδομάδες
Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018
Ολοκλήρωση μαθημάτων Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

* Σε ομάδα τριών μέχρι 7 ενδιαφερομένων η επιπλέον έκπτωση είναι 10% κατά άτομο. Μεγαλύτερα group ενδιαφερομένων μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, ώστε να συζητηθεί το κόστος "πακέτου" συμμετοχών. Διαβάστε εδώ για ειδικές εκπτώσεις σε νέους και ανέργους που ισχύουν από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013.


Διαβάστε για τις δεξιότητες που προτείνονται από την κοινότητα του Moodle να πληρούν οι υποψήφιοι πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Τα μαθήματα διδάσκονται και υποστηρίζονται από την Ελληνική γλώσσα. Ωστόσο, επειδή οι τελικές εξετάσεις είναι διαθέσιμες τα Ελληνικά ή και στα Αγγλικά, ανάλογα με την επιλογή του υποψηφίου, τα test προετοιμασίας μέσα στα μαθήματα, αλλά και σημαντικός όγκος από το εκπαιδευτικό υλικό που δίνεται προς μελέτη στους υποψηφίους είναι επίσης στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Το MCCC ΔΕΝ είναι ένα τεχνικό πιστοποιητικό. Σαν «σημείο έναρξης» θεωρείται ότι ο υποψήφιος έχει στήσει ένα προσβάσιμο και λειτουργικό μάθημα. Αυτό το πιστοποιητικό ΔΕΝ θα καλύψει την εγκατάσταση ή τη διαχείριση των server ή των εφαρμογών του, τις ρυθμίσεις τους, τη συντήρηση, τη συνδεσιμότητα ή άλλα τεχνικά θέματα.

To MCCC ΔΕΝ σας κάνει Πιστοποιημένο Τrainer του Moodle, απλά πιστοποιεί οτι γνωρίζετε σε βάθος να χειρίζεστε τις λειτουργίες της πλατφόρμας. Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές είναι ΜΟΝΟ οι επίσημοι συνεργάτες του Moodle (Moodle Partners), όπως οι εκπαιδευτές της WIDE Services.


Αν έχετε πάρει την απόφασή σας, δηλώστε συμμετοχή επιλέγοντας Εγγραφή & ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες!
Moodle Certificate


Last modified: Thursday, 21 December 2017, 11:00 AM